Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az aura érzékelése a saját testen belül

2011.11.08

Az energia érzékelése a saját testen belül

Figyelj a légzésedre, és ezáltal az energia ki- és beáramlására. Próbáld meg elérni a Gyökér csakrát, majd áramoltatva juttasd fel a Korona csakráig, mintha a Gyökér csakrán keresztül a földből szívnád be, és a Korona csakrán keresztül az égbe fújnád ki a levegőt. (Hasonló gyakorlat, mint a Kundalini, a Gyökér csakrában összetekeredve "alvó" kígyó felébresztése.)
Amikor ez már megy, fordítsd egymás felé a két tenyeredet. Figyelj a közöttük létrejövő vonzásra illetve taszításra. Közelítsd egymás felé a kezeidet, figyeld meg, hogyan változik, sűrűsödik a közöttük lévő energia.

Amennyiben nem érzed kellőképpen, dörzsöld össze a két tenyered, vagy nyújtsd ki a karod, tenyérrel lefelé, majd párszor szorítsd ökölbe a kezeidet. A vér áramlása aktivizálja a magasabb síkú energiák áramlását is. 


Ezután folytasd a gyakorlatot. Tedd egymás mellé a két kezed, tenyérrel felfelé. Gondolatban sűrítsd össze az energiát bennük egy gömbbé, és figyeld meg, milyen változást érzékelsz.
F
izikai mozgással is jelezve dobd fel ezt az energiagömböt egy kicsit, mintha labda lenne, várd meg, hogy visszaessen.

A gyakorlat közben figyelj a változásokra, a gömb súlyára, méretére, sűrűségére, a feldobás előtti és a visszaesés utáni állapotára.

Amikor ez már megy, aktivizáld az energiát a jobb (aktív) kezedben. Indítsd el a testeden belül, folyamatos koncentrációval tartsd fent, hogy ne szóródjon szét, majd vidd át a bal kezedbe. Amikor sikerült, indítsd el innen is, és szintén a testeden belül juttasd el a bal lábadba, végül a jobb lábadba.

Egy kicsit bonyolultabb verziója a gyakorlatnak, amikor a jobb kézből a bal lábba, majd onnan a jobb lábba, végül a bal kézbe küldöd az energiát. Amikor megvan, vidd fel az energiát a fejedbe, majd told le a Gyökér csakráig.
A következő alkalommal kezdd a bal lábnál, vidd fel a jobb kézbe, onnan a bal kézbe, le a jobb lábba. Amikor már ez is sikerül, koncentráld össze a Gyökér csakrában, azután told fel a fejbe.

Jó gyakorlást!

Forrás: www.szivarvany-auracentrum.hu